Одежда имеет значение
В'язані шапки на замовлення з логотипом

Брендовані в'язані шапки та шарфи з лого

Корпоративні подарунки на новорічні свята - в'язана шапка та шарф з лого. В'язана шапочка та шарф з лого, можливо, найкращі корпоративні подарунки на новорічні свята. Отримавши такий подарунок, Ваші співробітники будуть зігріті не тільки завдяки вовняній пряжі (з якої виготовлені шапочки й шарфи), але і завдяки увазі компанії до своїх працівників.

Жіночі та чоловічі в'язані шапки - важливий аксесуар для любителів вести активний спосіб життя і займатися спортом: кататися на ковзанах, лижах, грати в хокей чи займатися іншими видами спорту. Без теплої в'язаної шапки вже точно не обійтися.

Мітенки, гетри, рукавички з логотипом під замовлення

Зараз повертаються в моду, несправедливо забуті раніше, багато моделей в'язаних виробів, такі як мітенки, гетри, рукавички. Широкий вибір шарфів на нашому сайті, як чоловічих, так і жіночих, допоможе вам прийняти правильне рішення при купівлі подарунку. Наша компанія виготовляє сучасні головні убори та аксесуари, згідно з вашими побажанням (модні шарфи й шапки, рукавички).

В'язані шапки з логотипом

Серед елементів молодіжного вигляду останнім часом все частіше стали з'являтися жіночі в'язані шапки. Це не випадкове явище. Ще в 50-і роки 20 століття жіночі шапки стали популярні в Америці і країнах західної Європи, але справжній пік їх розвитку припав на 21-те століття. Причина популярності жіночих в'язаних шапок дуже проста - вони створюють неповторний образ. Класичний варіант жіночої шапки теж ніхто не скасовував. Яскраві кольори, поєднання кольорів, смугасті або картаті - всі вони виглядають оригінально і можуть витончено підкреслити різний одяг. Такі шапки є в гардеробі практично кожної вільнодумної особистості, сміливою і яскравою. Більш спокійні кольори будуть добре поєднуватися з класичним, більш суворим стилем.

Спортивні шапочки з лого, шарфи з лого під замовлення

На сьогодні індустрія моди пропонує нам найширший вибір всіляких форм і забарвлень жіночих шапок на всі випадки життя. Актуальні та популярні серед дизайнерів великі й маленькі моделі, традиційні та спортивні, романтичні й лаконічні, однотонні й строкаті. Для тих, хто веде активний спосіб життя, спортивні аксесуари важливі практично так само, як і сама спортивна екіпіровка. Як і будь-які інші аксесуари. Спортивні аксесуари використовуються для доповнення зовнішнього вигляду і додання закінченості стилю одягу. Однак, лише спортивні аксесуари несуть ще й функціональне навантаження.

Жіночі в'язані шапки точно знадобляться, якщо ви віддаєте перевагу вести активний спосіб життя і займатися спортом: любителям кататися на ковзанах, лижах, грати в хокей і займатися іншими видами спорту без теплої в'язаної шапки вже точно не обійтися. Капелюх, для жінки, завжди була і залишається найважливішою деталлю гардероба, яка допомагає представницям прекрасної статі, не змінюючи одягу, створювати з одного цікавого способу - інший, зачаровуючи та дивуючи всіх навколо своєю бентежною непостійністю. Але нумо загляньмо в минуле.

Шапки та шарфи з лого зігріють ваших співробітників

В'язана шапка для кожної дівчини не тільки яскравий аксесуар, але і невіддільна частина повсякденного життя, особливо в холодну пору року. Сьогодні неможливо уявити дівчину, в гардеробі якої не знайшлося б затишній в'язаній шапці. Прагнуть до самовираження, яскравості, власним стилем в одязі неодмінно зберігають в гардеробі в'язану шапку оригінального кольору або форми. У цьому сенсі дизайнери переробили саму ідею шапки чоловічий, доповнили її такими елементами, які вважаються виключно жіночими.

Компанія пропонує широкий вибір шапок гуртом, яскравих, красивих, вишуканих, призначених для дівчат та молодих жінок. Серед усього розмаїття верхнього жіночого одягу трикотажні в'язані шапки стабільно мають попит у покупців всіх вікових груп. Така продукція при дотриманні всіх технологій пошиття і використанні якісної пряжі здатна забезпечити високий рівень комфорту навіть в сильні морози, є відмінним елементом формування образу модною сучасної жінки та при цьому відрізняється досить демократичними цінами.

Кепі й кепки - це головний убір, який є родом кашкети з маленьким твердим денцем, що складається з високого м'якого околиша, і довгого / короткого, широкого, прямого козирка. Кепі і кепки йдуть всім представницям прекрасної статі, головне - правильно підібрати модель. Створена спеціально для цінителів всього натурального екологічний одяг зберігає здоров'я, тому що виконана з органічних еко-матеріалів (бавовни, льону, бамбука, вовни) без застосування шкідливих для здоров'я і природи речовин. Виробники еко-одягу вносять свій внесок в раціональне використання природних ресурсів, збереження навколишнього середовища і здоров'я людини.

І сьогодні практично не одна модна колекція не обходиться без цього чудового аксесуара. Різноманітність моделей і матеріалів, з яких виготовляються жіночі кепки і кепі дозволяє вибрати модель для будь-якої погоди, життєвої ситуації і стилю. Власне, жіночі капелюшки увійшли в моду лише в другій половині вісімнадцятого століття. Тоді головні убори могли собі дозволити лише представниці буржуазії, люди досить багаті, які розуміються в моді та мистецтві, але з часом, жіночі капелюшки, такі різні і привабливо ваблять, стали використовувати для свого образу й інші представниці товариства. Жіночий капелюх входив в нове життя, повне змін, популярності та різноманітності.

Для холодної погоди відмінно підійдуть ефектно декоровані або ж лаконічні однотонні, затишні кепі з натуральної вовни або шкіри, які підійдуть до верхнього одягу в будь-якому стилі, а також будуть зігрівати в прохолодну погоду, відмінно завершує образ. Оригінальні жіночі кепі з фетру неймовірно практичні і підійдуть для вогкої осінньої погоди! Вони відмінно поєднуються з одягом і взуттям як в класичному, так і в спортивному стилем.

Зараз можна підібрати в'язану шапку практично на будь-який смак. Серед дизайнерів завжди залишаються популярними шапки з помпонами - одним або навіть декількома. Популярні шапки з в'язаними кісками і зсунуті назад. Шапки, що стоять на стику стилів також виглядають авангардно і ново, через що користуються великою популярністю. А для яскравого і веселого літа просто незамінними будуть кепі і кепки з бавовни насиченого забарвлення з яскравими принтами, нашивками, аплікаціями в самих різних стилях. Такі головні убори не тільки захистять голову від палючих сонячних променів, але і подарують стильний образ, що запам'ятовується, а також подарують відмінний настрій.

Вишуканість і шарм Вашому образу додадуть жіночі капелюхи, які представлені в різній варіації. Це або широкі, що дарують таємничу спокусу, або класичні строгі середні поля, і розкішні прикраси абсолютно ексклюзивні і вишукані, а так же асортимент матеріалів, з яких виконані ці елегантні жіночі головні убори. Для тих дівчат, які вважає за краще бути завжди модними та стильними, кепки і кепі - це найкращий і практичний головний убір! Так що сміливо купуйте актуальні моделі та впокорюйте оточуючих своїм незрівнянним стилем! Не потрібно турбуватися про зручність наших жіночих шапок, кожна модель виготовляється за Вашими розмірами тільки для Вас!

Спортивні аксесуари та спортивний одяг часто виконують одну і ту ж функцію - підвищують якість спортивного екіпірування. Наприклад, шкарпетки спортивні. Здавалося б, чим можуть відрізнятися такі шкарпетки від самих звичайних шкарпеток, крім, хіба що, дизайну. Але шкарпетки чоловічі спортивні ідеально прилягають до ноги та завдяки властивостям тканини, з якої вони виготовлені, ефективно відводять вологу від ноги до зовнішнього шару носка. Нині асортимент жіночих головних уборів настільки великий, що головний убір можна підібрати до будь-якого Вашого образу, без особливих зусиль, підкресливши гідність витонченого жіночого обличчя і створивши комфортний, індивідуальний, «особисто Ваш» образ.

Шарфи та шапки з лого для туризму

Для туристичних походів рекомендується купити спортивні шкарпетки, конструкція яких запобігає виникненню мозолів - такі чоловічі та жіночі спортивні шкарпетки мають два шари тканини, в результаті чого тертя відбувається між цими шарами, а не між ногою і носком. Якщо в похід збирається ціла група, є сенс купувати такі спортивні шкарпетки гуртом - навіть ті, хто ще не знайомий з їх перевагами, напевно оцінять їх практичність.

Пізньої осені і взимку шапки відмінно захистять юних дам і стануть невіддільною частиною наряду в холодну пору. У такому головному уборі можна без остраху простудитися, насолоджуватися грою в сніжки, кататися на лижах і ковзанах, або просто гуляти по вулицях. Так само як і спортивні шкарпетки, спортивні шапки практичніші, ніж звичайні шапки. Завдяки наявності восьми видів вовни, що входять до складу нитки, з якої в'яжуться спортивні шапки чоловічі та наявності флісовій підкладці, цей аксесуар забезпечить ідеальне прилягання і відмінну теплоізоляцію. Навіть на фото спортивні шапки, виготовлені ручного в'язання виглядають набагато тепліше і комфортніше, ніж їх синтетичні побратими.