Одежда имеет значение
бандани з логотипом, бандани з логотипом на замовлення, флісові бандани з логотипом, бандана з логотипом ціна, виготовлення бандани з логотипом, бандани з логотипом на замовлення Київ

Бандани, шифонові та атласні шарфи - промо подарунки

Багато учасників рекламної акції охоче отримують бандани, хустки і косинки з логотипом в якості рекламного подарунка.

Застосування сучасних методів нанесення зображення на поверхню хустки, косинки, шарфа або бандани - робить їх ефективними рекламними виробами, за допомогою яких поширюється інформація рекламного характеру.

Бандани часто використовують в ході рекламних акцій, а багато учасників рекламної акції охоче беруть бандани, платки і косинки з логотипом в якості рекламного подарунка. Рекламний ефект від такої рекламної продукції буде відчутним протягом усього терміну використання цих текстильних сувенірів. 

Хустки, косинки з лого - ідеальний носій реклами

Бандани і хустки широко використовуються як носій вашого бренду при проведенні промо акцій.

Бандани і хустки широко використовуються як носій вашого бренду як при проведенні промо акцій, так і при щоденній роботі співробітників, що безпосередньо контактують з клієнтами.

Завдяки можливості запечатувати тканину бандани в будь-який колір, бандана є ідеальним носієм бренду: корпоративних кольорів, логотипу.
Хустки в корпоративних кольорах, косинки і бандани можуть бути використані як хустки в ковбой-стилі, чи як головні убори або як прапори футбольних фанатів.

Ми впевнені, що коли Ви одягаєте шовковий шарф, Ви виглядаєте краще. Шовковий шарф надає вишуканість. Шовковий шарф сприяє позитивної самооцінки і впевненості працюючих жінок і справді шикарний спосіб виглядати стильно. Шовкові хустки і шарфи можуть виконані в корпоративних кольорах або з нанесення логотипу компанії. Жінки різного віку люблять носити шарфи.

Шарф з логотипом, хустки з лого в корпоративних кольорах

Шовкові аксесуари - шарфи, хустки, шалі є прикрасою одягу будь-якого стилю, як ділового, так і вечірнього. Чоловіки і жінки часто в своєму гардеробі використовують шийні хустки і шарфи, це модно, стильно і вишукано.

У нас ви можете купити краватку, хустку, шарф, вузька краватка, жіночий галстук, жіночу хустку, чоловічу краватку і багато іншого.

Потрібен ідеальний подарунок на 8 Березня? Для милих співробітниць Вашої компанії ми пропонуємо в якості такого ідеального подарунка вовняні шарфи і палантини в корпоративних кольорах. Палантини з пашміни - це тепла таі розкішна хустка.


У палантин великого розміру можна загорнутися повністю, тому він ідеально підходить для осені, зими і весняної погоди.

Цього року колекція вовняних шалей і палантинів представлена великим асортиментом кольорів пряжі.

Як зав'язати краватку. Краватка з логотипом компанії в корпоративних кольорах компанії.

galstuk-zavjazat

Краватка - смужка тканини, зав'язана навколо шиї. Використовується як прикраса, аксесуар. Назва «краватка» в українській мові походить від Halstuch, що означає «шийну хустку». Однак свої витоки воно бере від фр. Cravate. Французьке ж слово, ймовірно, походить від хорватського. Під час тридцятирічної війни французам сподобалося, як хорватські вершники пов'язували на шию хустки. Розповідають, що французи показували на шийні хустки хорватам і питали: «Що це таке?» Хорвати помилково припускали, що їх запитують «Хто ти такий?» А вони сказали: «Хорват». Так і з'явилося відповідне французьке слово.

Краватка традиційно вважається одним з універсальних подарунків чоловікам. Щоб бути впевненим в тому, що все сидить ідеально, поєднується один з одним, не потрібно бути професійним стилістом. Є кілька простих способів вибрати відповідний краватку до будь-якого випадку і до будь-якого костюма.

Пошив краваток та хустинок з логотипомМода на краватки з'явилася порівняно недавно - не більше ста років тому. До цього чоловіки віддавали перевагу шийні хустки. Їх носили аристократи, багаті купці і модники. Історія шийних хусток починається в стародавньому Китаї, Римі, пізніше вони стали популярними і в Європі. Краватки стали незмінним атрибутом класичного чоловічого костюма. З плином часу змінюються форма краватки, довжина і ширина, матеріал і манера зав'язувати вузли, але початкова ідея цього аксесуара не змінилася.

Платок косинка з логотипом

 

Компанія Корпоратекс виготовляє текстильні аксесуари з логотипом замовника. А саме такі аксесуари як: нашийні жіночі хустки, краватки, косинки і бандани, шарфи з тонкого атласу та шифону. Ексклюзивним аксесуаром з логотипом для корпоративного одягу є шарфи і краватки з натурального шовку. 

Психологи стверджують, що коли Ви одягаєте шовковий шарф, Ви виглядаєте краще. Шовковий шарф надає вишуканість. Шовковий шарф сприяє позитивної самооцінки і впевненості працюючих жінок і справді шикарний спосіб виглядати стильною. Шовкові хустки і шарфи можуть бути виконані в корпоративних кольорах або з нанесення логотипу компанії. Жінки різного віку люблять носити шарфи.