Одежда имеет значение

Платок косинка з логотипом

 

Компанія Корпоратекс виготовляє текстильні аксесуари з логотипом замовника. А саме такі аксесуари як: нашийні жіночі хустки, краватки, косинки і бандани, шарфи з тонкого атласу та шифону. Ексклюзивним аксесуаром з логотипом для корпоративного одягу є шарфи і краватки з натурального шовку. 

Психологи стверджують, що коли Ви одягаєте шовковий шарф, Ви виглядаєте краще. Шовковий шарф надає вишуканість. Шовковий шарф сприяє позитивної самооцінки і впевненості працюючих жінок і справді шикарний спосіб виглядати стильною. Шовкові хустки і шарфи можуть бути виконані в корпоративних кольорах або з нанесення логотипу компанії. Жінки різного віку люблять носити шарфи. 

 

 

 

платок з логотипом Київ

 

Шовкові аксесуари - шарфи, хустки, шалі є прикрасою одягу будь-якого стилю, як ділового, так і вечірнього. Чоловіки і жінки часто в своєму гардеробі використовують шийні хустки і шарфи, це модно, стильно та вишукано.

 

У нас ви можете замовити: краватку, хустку, шарф, вузьку краватку, жіночу краватку з лого, жіночу хустку з логотипом, чоловічу краватку і багато іншого.