Одежда имеет значение
бандани з логотипом на замовлення, флісові бандани з логотипом, бандана з логотипом ціна, виготовлення бандани з логотипом, бандани з логотипом на замовлення Київ

Бандани, шифонові та атласні шарфи - промо подарунки

Багато учасників рекламної акції охоче отримують бандани, хустки і косинки з логотипом в якості рекламного подарунка.

Застосування сучасних методів нанесення зображення на поверхню хустки, косинки, шарфа або бандани - робить їх ефективними рекламними виробами, за допомогою яких поширюється інформація рекламного характеру.

Бандани часто використовують в ході рекламних акцій, а багато учасників рекламної акції охоче беруть бандани, платки і косинки з логотипом в якості рекламного подарунка. Рекламний ефект від такої рекламної продукції буде відчутним протягом усього терміну використання цих текстильних сувенірів. 

Хустки, косинки з лого - ідеальний носій реклами

Бандани і хустки широко використовуються як носій вашого бренду при проведенні промо акцій.

Бандани і хустки широко використовуються як носій вашого бренду як при проведенні промо акцій, так і при щоденній роботі співробітників, що безпосередньо контактують з клієнтами.

Завдяки можливості запечатувати тканину бандани в будь-який колір, бандана є ідеальним носієм бренду: корпоративних кольорів, логотипу.
Хустки в корпоративних кольорах, косинки і бандани можуть бути використані як хустки в ковбой-стилі, чи як головні убори або як прапори футбольних фанатів.

Хустки і косинки - традиційний і модний аксесуар

Хустки і косинки - традиційний і модний аксесуар одягу, його зав'язують на голові або на шиї. Хустки і косинки, а також модні бандани з нанесенням логотипу або фірмової символіки вашої компанії ви можете замовити у нас.

Бандани на замовлення, хустки з логотипом, корпоративної або рекламною символікою, стають все більш популярними. Цей привабливий головний убір (хустка, косинка з лого, бандана) може виступати в якості оригінального носія реклами: на його поверхні можна розміщувати різну інформацію, у вигляді тексту, зображення, фотографії. 

Друк логотипу на бандані

При виготовленні бандани методом сублімації, зображення наноситься кольоровим з фотографічною чіткістю.

Залежно від складу тканини з якої пошиті бандана ми рекомендуємо різні способи нанесення.
Нанесення зображення на синтетичну бандану виконується сублімаційним друком. У цьому випадку, вся поверхня бандани запечатується в необхідні колір і логотип відповідно до ескізом замовника. При виготовленні бандани методом сублімації, зображення наноситься кольоровим з фотографічною чіткістю. 

Якщо бандана виготовлена з бавовняної (бязь) або змішаної тканини, то нанесення логотипу виконується методом шовкотрафарету, а для невеликих тиражів логотип наноситься термоплівкою. Колір бандани, в цьому випадку, вибирається з асортименту тканин, які є в наявності.
Шовкографія (шовкотрафарет) застосовується при друку логотипу по кольорових тканинах різного складу. Метод шовкотрафарету полягає в тому, що крізь спеціальну трафаретний сітку на тканину продавлюється стійкий барвник. Колірна гамма кольорів при цьому практично досить широка, крім того, існують фарби зі спеціальними ефектами.

Пошив бандани з логотипом, хустка з логотипом, косинка з лого, хустки, косинки з лого, платок з логотипом, брендована бандана 

Бандани і косинки з лого

Бандани і косинки з логотипом активно використовуються на різних фестивалях і акціях. Великою популярністю користуються бандани з музичної символікою. Бандани і косинки відрізняються за формою, бандани мають квадратну форму, а косинки - трикутну. 

Бандана - косинка, хустка

Бандана - головний убір у вигляді квадратного хустки великого розміру або трикутної косинки. Бандани виготовляються з різнобарвної тканини з візерунками, логотипом або зображенням. Бандани пов'язують на лоб або навколо шиї (шийну хустку). 

Бандани. Історія

Спочатку бандани мали цілком практичне застосування - вони використовувалися іспанськими Вакерос, а пізніше американськими ковбоями для захисту від пилу. Бандани носилися на шиї і могли бути швидко надіті на обличчя, щоб закрити ніс і рот від клубів пилу, що піднімаються худобою під час перегону.

 Пошив бандани з логотипом, хустка з логотипом, косинка з лого, хустки, косинки з лого, платок з логотипом, брендована бандана