Одежда имеет значение

Ми впевнені, що коли Ви одягаєте шовковий шарф, Ви виглядаєте краще. Шовковий шарф надає вишуканість. Шовковий шарф сприяє позитивної самооцінки і впевненості працюючих жінок і справді шикарний спосіб виглядати стильно. Шовкові хустки і шарфи можуть виконані в корпоративних кольорах або з нанесення логотипу компанії. Жінки різного віку люблять носити шарфи.

Шарф з логотипом, хустки з лого в корпоративних кольорах

Шовкові аксесуари - шарфи, хустки, шалі є прикрасою одягу будь-якого стилю, як ділового, так і вечірнього. Чоловіки і жінки часто в своєму гардеробі використовують шийні хустки і шарфи, це модно, стильно і вишукано.

У нас ви можете купити краватку, хустку, шарф, вузька краватка, жіночий галстук, жіночу хустку, чоловічу краватку і багато іншого.

Сьогодні, коли кожна людина прагне до того, щоб виглядати максимально акуратно і стильно, як не можна до речі доводяться модні чоловічі та жіночі аксесуари (хусточки з логотипом, шарфи з атласу з логотипом). Така річ, як хустка, шарф або палантин запросто може змінити весь зовнішній вигляд. Перетворити діловий костюм в більш витончений, надати піджака строгого крою якоїсь недолугості і грайливості, укрити від сонця - ці та багато інших функцій беруть на себе хустки, шарфи і палантини.

Нашийні хустки з логотипом дають Вам справжню насолоду чуттєвим дотиком прохолодного шовку, а шовкові хустки з лого, зав'язані на стегнах або талії - ефектно доповнять будь-який ансамбль.

Шовкову хустку з лого завжди вважався вишуканим доповненням будь-якого костюма. Залежно від щільності полотна можна створити образ суворої бізнес-леді або легковажною і романтичної особи. У давнину шовк символізував владу, багатство, могутність - і не дивно! Шовк цінувався на вагу золота буквально: за міру ваги шовку давали таку ж міру ваги золота.

Шовк - м'яка тканина з ниток, що добуваються з кокона шовковичного шовкопряда. Спочатку шовк походив із Китаю і був важливим товаром, який доставлявся в Європу по Шовковому шляху. Довжина шовкової нитки досягає 800 - 1000м. Нитка має трикутний перетин і, подібно призмі відбиває світло, що викликає красиве переливання і блиск.

У гардеробі сучасної жінки є маса дрібниць, які роблять її елегантною і неповторною. Серед них шийна хустка з логотипом компанії – це аксесуар, який виготовлено в корпоративних кольорах фірми. Шовкова хустка м'яка на дотик, легко драпірується і зав'язується. Хустку з логотипом фірми можна носити і взимку, і влітку. Шовкові хустки, в залежності від розміру, поділяються на шийні хустки, головні, шалі. Їх можна носити на шиї, голові, використовувати як модний аксесуар на талії, стегнах, руці, сумочці. Великі жіночі хустки (110x110, 120x120) можна використовувати як шаль, накинувши на плечі, як парео або сарафан.