Одежда имеет значение

Потрібен ідеальний подарунок на 8 Березня? Для милих співробітниць Вашої компанії ми пропонуємо в якості такого ідеального подарунка вовняні шарфи і палантини в корпоративних кольорах. Палантини з пашміни - це тепла таі розкішна хустка.


У палантин великого розміру можна загорнутися повністю, тому він ідеально підходить для осені, зими і весняної погоди.

Цього року колекція вовняних шалей і палантинів представлена великим асортиментом кольорів пряжі.

Розміри шалей, палантинів: 195х65 см; 80х180см, бахрома 10 см.

Склад: 70% щільна пашміна, 30% шовк.

Ціна безцінних подарунків

Ці дивовижні вовняні палантини зможуть найкращим чином показати турботу про жінок Вашої компанії. Часто теплота і турбота в колективі здається безцінною. А ціна палантини? Ціна - доступна.

Завершальний штрих у гардеробі

Розкішний палантин, хустку, шарф є ідеальним модним аксесуаром для будь-якого сезону, події або випадку! Це завершальний штрих до майже будь-якого вбрання.

Палантин може миттєво змінити зовнішній вигляд наряду: його можна скласти в шарф або розгорнути як шаль.

Чи може корпоративний аксесуар бути модним?

Немає сумнівів, що в кашеміровому палантин Ви будете почувати себе чудово і тепло. А чи можуть кілька палантинів вдихнути нове життя в ваш гардероб? Запитайте про це у Ваших жінок після 8 Березня, чи сподобалися їм такі корпоративні аксесуари, відчувають вони себе стильними та модними?

Як брендувати, нанести лого фірми

Вовняні шарфи і палантини можна брендувати, пришити жакардові ярлики (ткані етикетки) з логотипом Вашої фірми, або виконати вишивку логотипу. І, зрозуміло, аксесуари можуть бути виготовлені в корпоративних кольорах.

Натуральна пашмина - дорогий і рідкісний матеріал

Вироби з пашмина (кашеміру) - особливо тонкий козячий пух з шиї тварини. Пух вищипують або вичісують вручну навесні, під час линьки кіз. Подібні вироби характеризуються легкістю, дуже приємні на дотик.