Одежда имеет значение
рушники з логотипом, рушники з логотипом на замовлення, купити рушник з логотипом, махрові рушник логотип, вишивка логотипу на рушник, замовити рушники з логотипом, нанесення логотипу на рушники

П'ять способів брендування рушників

Махрові рушники з логотипом компанії — краще рішення для великих рекламних акцій і для компаній, які цінують прояв свого корпоративного стилю в вишуканих деталях.

Махрові рушники з логотипом Ви можете використовувати для просування Вашого бренду, як фірмові призи в рекламних акціях. У цьому випадку разом з позитивним відношенням до корисного подарунка, споживач прихильно приймає фірмову символіку бренду у свою побутову сферу.

Існує кілька методів нанесення логотипу на рушник.


1) Нанесення логотипу в бордюрі махрового рушника

У бордюрі махрового рушника віскозною або поліефірної нитки. Логотип або напис виконується в момент виробництва махрового рушника на жакардових машинах. Логотип в бордюрі виділяється на тлі виробу м'яким блиском нитки. Таким способом можна отримати написи або нескладні зображення з одночасним використанням до чотирьох кольорів.

Махровые полоте...
Махровые полоте...








2) Пістрявотканий спосіб нанесення логотипу на махровий рушник

Пістрявотканий спосіб — двоколірний або багатобарвний жакардовий малюнок у структурі рушники. Зображення виробляється з кольорових ниток основи.

Махровые полоте...
Махровые полоте...
Махровые полоте...
Махровые полоте...









3) Рельєфний спосіб нанесення логотипу на махровий рушник

Рельєфний малюнок в структурі рушники у вигляді рельєфні написи або логотипу фірми. Цей спосіб нанесення логотипу на рушнику називається також — метод підняття та опускання нитки.

Полотенца релье...
Полотенца релье...
Полотенца релье...









4) Метод прямого друку на махровому рушнику

Друк на рушник виробляється з одного боку вироби друкованої машиною. Махра з боку друку попередньо частково стрижеться і утворюється рівна велюрова поверхня. Таким способом можна отримати багатобарвні малюнки з градацією кольорів.

Полотенца с пря...
Полотенца с пря...
Печать сублимац...
Печать сублимац...
Печать сублимац...









5) Вишивка логотипу машинним способом

Вишивка логотипу машинним способом застосовується при невеликих тиражах. Вишивка виконується на готові одноколірні рушники. Зазвичай вишивка розташовується над бордюром рушники.

Полотенца с лог...
Полотенца с лог...
Полотенца с лог...
Полотенца с лог...
Полотенца с лог...








Махрові рушники з логотипом — бізнес-сувенір

Махрові рушники з логотипом зможете використовувати продукцію як іміджевий бізнес-сувенір з символікою компаній, для фірмових подарунків клієнтам, партнерам, своїм співробітникам. Компанії, які піклуються про внутрішній клімат в колективі, давно та успішно застосовують цю методику для заохочення корпоративного духу.