Одежда имеет значение

Пошиття сорочок і фартухів для КаБаРе (HoReCa)

Фартухи барменів, пошивБармени і офіціанти не повинні губитися серед гостей. І уніформа дозволяє швидко розпізнати офіціанта серед відвідувачів. Однакова і бездоганно чиста уніформа підкреслить, що всі працівники представники однієї організації і виконують спільну працю.

Дизайн одягу для працівників ресторанів може бути виконаний як в класичному стилі, так і в оригінальному, що відбиває унікальний стиль закладу. Якщо в закладі подають страви національної кухні, то уніформа цілком може поєднувати елементи народного костюма. У молодіжних клубах, кафе офіціанти та бармени одягнені, як правило, в стилі унісекс, а в якості головного убору використовують бейсболки або бандани з логотипом.

Фартух - зручний одяг

Одним з класичних елементів уніформи офіціанта є фартух офіціанта. При пошитті фартухів обов'язково передбачається кишеню для блокнота офіціанта. В такому одязі працювати зручно.
«Класичним елементів уніформи офіціанта є фартух»
Фартухи для кухарів і офіціантів шиємо за моделями з каталогу, які представлені на сайті. У каталозі представлений великий вибір моделей.
На фартухи виконується нанесення логотипу або необхідних зображень: вишивкою, фарбою або термотрансферною плівкою.
При пошитті використовуємо спеціальні тканини, як правило, високоякісні сумішеві тканини. Тканини можуть мати масло, водовідштовхувальне просочення, мінімальну усадку і високу стійкість фарбування. Або ж навпаки, уніформа можуть бути зшита з натуральних тканин (бавовни або льону).