Одежда имеет значение
Фартук поварской без нагрудника

Фартухи для офіціантів

Фартухи для офіціантів виготовляються з високоякісних тканин, поліестерових або змішаних з бавовною. Ці тканини менш схильні до утворення складок і не втрачають колір при багаторазовому пранні. Зав’язки фартуху пришиті посиленим швом, так що вони надійно служитимуть при постійному використанні. Фартух для офіціантів має кишені, де ви можете розмістити логотип Вашої фірми. Компанія Корпоратекс виконує пошив фартухів з логотипом в будь-якому розмірі відповідно до потреб клієнтів.

Фартухи з каталогу

Ми з задоволенням представляємо Вам широкий асортимент фартухів та швейних виробів для ресторанів, кафе, барів. В онлайн каталозі представлена велика колекція професійних фартухів, які ідеально зможуть підійти для вашого бару, готелю або ресторану. Фартухи чоловічі широко використовуються також кухарами на кухні.

Фартухи можуть бути виготовлені в різних кольорах тканини з нанесеним логотипом. Якщо вам потрібно допомогти обрати колір або модель фартуху, зателефонуйте нам і ми спробуємо знайти цікаву модель для вас, виготовити ескіз.

Фартухи для бармена

Фартух – це одягу, який носять поверх одягу для захисних і гігієнічних міркувань. Іноді фартухи носять для декоративних цілей. Ніхто не може точно вказати, коли фартухи увійшов у вжиток. Але, деякі кажуть, що є посилання на фартухах навіть в Біблії. Таким чином, можна з упевненістю сказати, що фартухи були в експлуатації протягом багатьох століть. У 1960-і роки, коли жіночий рух прижився в Сполучених Штатах, фартухи стали розглядатися як знак домашнього рабства і уникали протягом багатьох років. Але, на сьогоднішній день їх функціональне значення було визнано, і вони широко використовуються в багатьох професіях. Ми пропонуємо нашим замовникам: фартухи для офіціантів; фартухи для продавців; фартухи для перукарів; перукарські пеньюари; фартухи для чоловіків; фартухи для поварів; фартухи з лого; пошиття фартухів за індивідуальним замовленням.

На сьогоднішній день, існує багато різних типів фартухи використовуються як невід’ємна частина корпоративного, фірмового одягу.

Фартухи з нагрудником

Фартухи з нагрудником - найбільш поширений тип фартуху, вони використовуються в багатьох сферах (кафе, перукарнях). Такі фартухи складаються з верхньої і нижньої частини з зав’язками на спині. Фартухи забезпечують захист талії, і грудей. Багато нагрудних фартухів мають кишені спереду для зберігання інструментів, паперу і так далі. Фартухи можна розділити на підкатегорії: фартухи з кишенею; фартухи з нагрудним карманом, водостійкі фартухи з нагрудником; фартухи для магазину (як правило, такий фартух має кілька кишень, щоб тримати ручки, маленький записник, тощо). Кухарі використовують нагрудник фартуху, щоб зберегти свої замітки і олівець, а також тримати маленькі ложки, і так далі. Водонепроникні фартухи з нагрудником ідеальні при прибиранні, а також для виконання інших брудних робіт, таких, як очищення риби або м'яса.

Фартухи для бістро

Фартухи широко використовуються у бістро. Ці фартухи, як правило, мають довжину до коліна з кишенями спереду, зав’язуються навколо талії. Вони широко використовуються в ресторанах офіціантами і інших співробітників ресторану. Кишені використовуються для ручкою і блокнотом, де вони можуть вниз замовлення.

Фартух - корпоративний одяг

На сьогодні, фартухи є обов’язковим одягом для багатьох компаній, які дбають про імідж своєї фірми. Кожен відвідувач закладу звик бачити такі вироби як: фартухи для офіціантів; фартухи для продавців; фартухи для перукарів; перукарські пеньюари; фартухи для чоловіків; фартухи для поварів.