Одежда имеет значение
Плед с логотипом, корпоративные подарки с лого

Корпоративні подарунки з логотипом

Плед — прекрасний подарунок для співробітника компанії або клієнта. Адже пледи довго служать своїм господарям і очевидно, що протягом усього цього часу співробітник або клієнт буде згадувати про компанію, чий логотип нанесений на виріб.

Пледи з логотипом з флісу - популярні подарунки. Друк вашого логотипу на флісовій ковдрі посилить впізнаваність вашого бренду або рекламного повідомлення. Корпоратекс пропонує величезну різноманітність флісових і в'язаних пледів, флісових шарфів і безліч інших рекламних подарунків. Якщо у вас є які-небудь питання з приводу шарфів, флісових пледів, зв'яжіться з нашим відділом продажів Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Ми будемо раді повідомити вам про наші флісові пледи або будь-які інші корпоративні подарунки з логотипом.

"Пледи з лого дарують колегам по роботі та клієнтам"

Флісові та в'язані корпоративні сувеніри з логотипом для друзів

Пледи — це один з найбільш вдалих варіантів подарунка близькій людині. Адже ми використовуємо плед для того, щоб зігрітися. У порівнянні з ковдрою плед легший, отже, його зручніше брати з собою на пікнік. Тому, подарувавши плед, ви тим самим показуєте свою любов і турботу до цієї людини. 

Плед з логотипом замовити в Києві 

На сьогодні можна з упевненістю говорити про те, що пледи стали дарувати також співробітникам своєї компанії, її клієнтам. Адже пледи довго служать своїм господарям і очевидно, що протягом усього цього часу співробітник або клієнт буде згадувати про компанію чий логотип нанесений на плед. 

Розміри пледів з флісу чи кашеміру

plaid-orangeОдношарові пледи мають розміри:

  • 110 х 145 (см);
  • 120 х 145 (см);
  • 130 х 145 (см);
  • 145 х 180 (см);
  • 145 х 200 (см).

Двошарові пледи мають розміри:

  • 110 х 150 (см);
  • 120 х 150 (см);
  • 130 х 150 (см);
  • 150 х 180 (см);
  • 150 х 200 (см).

Брендовані пледи з вовни 

  • Вовняний плед - 140 х 200 (см).

Нанесення логотипу вашої компані на плед

У разі використання пледів як корпоративний подарунок вироби брендуються. Як правило, це вишивка логотипу.

Пакування пледів

Пледи можуть бути упаковані в зручне пакування, мішечок, виготовлений з флісу або болоньї. Мішечок може мати куліску складається з двох шнурів, за допомогою яких можна затягнути виріб і носити його як в руках або на плечі. На мішечок також може бути нанесений логотип замовника.

Тканина для пледів

Для виготовлення пледів використовуються такі тканини як фліс, кашемір. Також для виготовлення пледів з традиційним візерунком "клітинка" використовується вовна.

Обробка країв флісового пледа

Флісовий і кашемірові пледи можуть бути виготовлені одношарові або двошарові. Краї пледа обробляються оверлоком.

При виготовленні двошарових пледів можуть бути використані два різних кольорів тканини.

З пледом замовляють...

Флісові пледи можуть бути доповнені іншими сувенірами: флісовими подушками з логотипом, шарфами або флісовим поларом. Флісовий плед з логотипом компанії, флісовий плед на подарунок співробітникам компанії.

  1. Пледи з логотипом оптом під замовлення Києві. 
  2. Брендовані пледи з логотипом. 
  3. Пледи флісові з нанесенням логотипу оптом на замовлення. 
  4. Пледи з логотипом. Брендовані пледи й покривала оптом. 

Брендовані пледи з логотипом

Ми брендуємо пледи методами вишивки, термодруку. 
Надішліть нам свій логотип або побажання, і ми з радістю покажемо вам, як буде виглядати ваш логотип на флісовому пледі.
Флісові пледи легко складаються і можуть бути виготовлені зі зручною застібкою на липучці і прикріпленою ручкою для перенесення, що дозволяє легко упакувати й носити з собою куди завгодно.

Флісові ковдри представлені в палітрі однотонних кольорів, які зроблять ваш бренд популярним! Ці рекламні продукти стануть відмінним місцем для позиціювання вашого бренду, щоб зробити його ідеальним для будь-якого випадку.