Одежда имеет значение

КОСТЮМИ ДЛЯ ПРОМОУШЕН АКЦІЙПромоформа, промоодяг, пошив одягу для реклами

 

При проведенні промоакцій необхідно продумати все - аж до дизайну промо-костюмів, в яких працюватимуть промоутери. Промо-форма грає велику роль в проведенні будь-якого заходу, так як візуально ваші промоутери повинні виглядати максимально привабливо і яскраво, щоб надовго запам'ятатися людям!


Люди набагато більше схильні до впливу моди, ніж думають самі. Навіть той, хто ніколи не купує журнали, присвячені модному одязі і інтер'єрів, підсвідомо дає більш високу оцінку стильно одягненого людині і стильному інтер'єру. У бізнесі, пов'язаному з роздрібними продажами, інтуїтивна оцінка покупцями інтер'єру магазину і фірмового одягу персоналу в торговому залі є значущим фактором ціноутворення.

Наша компанія пропонує пошиття одягу для різних рекламних акцій і виставок. Промо одяг завжди шиється з урахуванням корпоративних кольорів і з нанесенням логотипів і символіки компанії. Кожна виставка, презентація або промо-акція - це подія яке привертає велику кількість потенційних клієнтів, допомагаючи таким чином прорекламувати ваш товар або послугу.
Промоформа, одяг для промоацій, промоформа пошив, одяг, жіночий одяг, оптом одяг, модний одяг, куплю одяг, купити одяг, чоловічий одяг, одяг фото, офіційна одяг, стилі одягу, зимовий одяг, верхній одяг.
У наш час компанії розуміють, що одяг для промо-акцій послужить ще не раз, адже будуть і інші заходи. Крім того, рекламна одяг не стільки говорить про якість товару, скільки про успішність самої фірми.
При проведенні акції промоутери повинні бути в спеціальні, зшиті на замовлення, продумані до дрібниць, промо-костюми. Промо-форма буває найрізноманітнішою - все залежить від загального корпоративного стилю компанії, від тематики та стилю майбутньої промо-акції, виставки, презентації, конференції та від побажань замовника. Ми пропонуємо класичні футболки для промо-акцій, але готові внести в їх дизайн будь-яких необхідних змін. Якщо акція проходить на відкритому повітрі, ви можете замовити промо-вітровки.
Зазвичай промо-форма шиється такого кольору, який максимально відповідає колірній гамі, що переважає в корпоративному стилі фірми. Але буває і так, що забарвлення промо-костюма кардинально відрізняється від основного кольору компанії.
Ми вважаємо, що рекламний текстиль повинен бути красивим, зручним, яскравим і незабутнім. Промоформа, одяг для промоацій, промоформа пошив, одяг, жіночий одяг, оптом одяг, модний одяг, куплю одяг, купити одяг, чоловічий одяг, одяг фото, офіційна одяг, стилі одягу, зимовий одяг, верхній одяг.
Категорія: Рекламна одяг