Одежда имеет значение

Корпоратекс займається пошиттям футболок і тенісок-поло по дизайну замовника. Використовуються різні трикотажні тканини: кулір, віскоза, футер, лакоста, інтерлок, кулір-стрейч, рібана, бавовна з еластаном.

Червона футболка, вставки білі, пошивДля пошиття виробів можуть бути обрані тканини з широкого асортименту кольорів. Футболки і поло можуть бути одноколірними або містити вставки інших кольорів. На текстильні вироби ми виконуємо нанесення логотипів або зображень замовника термодруком (флок-, флекс-плівок), сублімацією, вишивкою або шовкодруком.

Футболка - предмет одягу, як правило, не має гудзиків, коміра і кишень, з короткими рукавами, що закриває тулуб. Футболки, як і будь-який одяг бувають чоловічі і жіночі та шиються різних форм і моделей. Футболка одягається через голову. Рукава футболки зазвичай доходять до середини плеча. Футболка - предмет гардероба, спочатку відносився до нижньої білизни, проте згодом став використовуватися і в якості зовнішнього одягу. Для виготовлення футболок застосовуються різні види легкого трикотажного полотна (чисто бавовняна, змішана бавовняна (з еластаном, поліестером), віскоза або віскоза з еластаном, та чистий поліестер). Щільність тканин коливається в межах від 130 до 260 г / м2.

Футболки чоловічі і жіночі

Теніски поло чоловічі та жіночі. ПОШИТТЯ-теніски поло, корпоративна уніформа, одяг для промоакцій Тенніскполо, сорочка-поло, пошив, оптом, Київ. Нанесення логотипу, зображення замовника

Нанесення логотипу по бавовняним і синтетичним тканинам:

  • а. термопечать, виконується флекс- і флок плівками (близько 20 основних кольорів і термоплівкою з різною фактурою і ефектами)
  • б. шовкографія, шовкотрафарет;

гр. вишивка, виконується нитками різних кольорів, квітів срібло і золото, а також нашивки і шеврони;

Нанесення логотипу по синтетичним тканинам

виконується друк зображення методом сублімації (нанесення спеціальними сублімаційними фарбами різних кольорів).

Футболки представляють один з найдемократичніших видів одягу, в повсякденному житті в них ми зустрічаємо дітей і дорослих, багатих і бідних, чоловіків і жінок. Безумовно, вони розрізняються за якістю і ціною.

(Футболки дешеві, футболки дешево, футболки з приколами, футболки 2010 сайт футболок, розміри футболок, принти на футболки, клубні футболки, картинки на футболки, ціна футболки, футболки поло, продаж футболок, футболки чорні, чорна футболка, футболки)

класифікація футболок

По довжині рукава:

  • футболки без рукавів
  • футболки з коротким рукавом
  • футболки з довгим рукавом
  • футболки з рукавом реглан

За вирізу горловини:

  • футболки з круглим виріз
  • футболки V-подібний вирізом

за розмірами

  • футболки європейські розміри
  • футболки російські розміри
  • футболки «китайські» розміри

Через свою поширеності футболки часто використовуються для маркетингових цілей. Вони добре підходять для друку на них зображень, зокрема логотипів компаній, слоганів.

(Футболка куплю футболки, купити футболки, футболки з написами, прикольні футболки, футболки на замовлення, друк на футболках, магазин футболок, замовити футболку, футболки оптом, жіночі футболки, чоловічі футболки, інтернет магазин).

У технології пошиття футболок основну роль відіграє вміння працювати з трикотажним полотном: правильно викроювати вироби (поздовжньо), втачівают рукава, стежачи за відсутністю складок на проймі, використовувати нитки, що дозволяють виробу тягнутися.

Для пошиття футболок, як і для толстовок, 3 використовуються типу швейних машин: оверлок (для сточування плечових і бічних швів), Плоскошовні машина (для обробки підгин і горловини) і одноголкова машина (при дрібної обробці горловини).

(Футболок, футболки з прикольними написами, кіндер футболка, футболки з малюнками, білі футболки, футболка біла, фото на футболці, дитячі футболки, майки футболки, модні футболки, де купити футболку, футболки з логотипом, футболки на замовлення з написами).