Одежда имеет значение

Пошиття регланів, пошиття толстовок

Як тільки починає холоднішати, ми вважаємо за краще одягатися. Тому толстовки, реглани зайняли своє місце в нашому повсякденному побуті і є незамінними в холодну пору року. Чоловічі толстовки, реглани з капюшоном дуже практичні і добре сидять на будь-якій фігурі. Толстовки, реглани широко використовуються в якості промо-одягу або подарункової продукції для молоді або аудиторії, що веде активний спосіб життя.

reglan

 

Ми шиємо: реглани, толстовки, реглани з логотипом, реглани з футера, чоловічі реглани; а також шиємо: жіночі реглани, реглан для реклами, толстовки, теплі толстовки, реглани з стрейч куліру, полари флісові, реглан прямий, реглан з капюшоном.

Реглани шиються з таких тканин як футер, кулир-стрейч, фліс. Реглани, які використовуються як корпоративний одяг або як одяг промоутерів, брендуються (наносяться логотипи компанії або зображення торгової марки). Друк логотипів виконується методами термодруку плівкою, шелкотрафаретом, вишивкою. На одяг ми пришиваємо жакардову етикетку нашого замовника. 

Великою популярністю користуються реглани василькового кольору, реглани сірого кольору, реглани жовтого кольору, реглани червоного кольору. Пропонуємо толстовки, реглани оптом в Києві, з доставкою.