Одежда имеет значение

Теніска-поло для промоакції

Теніски поло – широко використовується в якості рекламного одягу при проведенні промоакцій. Промо акції - це один з найбільш ефективних способів просування товару, що сприяють миттєвому стимулюванню збуту. Варто враховувати, що будь-яка рекламна акція формує імідж фірми. Саме тому необхідно уважно опрацювати кожну деталь промо акції. В першу чергу, слід звернути увагу на зовнішній вигляд промоутера, на промоодяг. Промоутер повинен бути одягнений в фірмовий одяг. В ідеалі - це теніска поло та кепка з нанесеними на них логотипами фірми. Пошив теніски поло та пошив кепки-бейсболки виконується у фірмових кольорах з нанесенням логотипу фірми.

Пошив теніски поло. Рекламний одяг

Наша компанія прагне виготовляти рекламний одяг, який ідеально підходить для потреб наших замовників. Теніска-поло – лідер серед асортименту рекламного одягу. Теніска шиється з еластичного трикотажного полотна, лакости чи стрейч-куліру. Саме тому, промоодяг досить зручний при щоденному використанні. Теніска поло шиється в двох варіантах: перший - унісекс прямого покрою та другий - приталена жіноча модель теніски. Теніска-поло може мати вставки різних колорів, різну довжину рукава. Звісно, відшиваються теніски-поло згідно розмірів заданих замовником. В деяких випадках може бути змінена довжина поло. Для замовлення потрібно почути Ваші побажання до моделі теніски, визначитись з кольорами лакости та бажаною щільністью тканини.


Наші менеджери з задоволенням узгодять з Вами всі деталі пошиву теніски-поло по телефону.

Теніска поло. Корпоративний одяг

Теніска поло використовується як корпоративний одяг для щоденного використання на роботі. Так теніска може бути представлена в різних варіаціях і розробляється на основі вже існуючого корпоративного стилю, складовими якого, в першу чергу, є: логотип, знак та кольори. Така формений одяг послужить хорошою рекламою вашого бізнесу, і, тому, дуже важливо, щоб уніформа співробітників доповнювала імідж компанії.
Ви можете прислати Ваші побажання до виготовлення корпоративного одягу електронно поштою

Пошив кепок з логотипом

Теніска-поло органічно виглядає з кепкою бейсболкою. Ми пропонуємо як готові кепки так і шиємо бейсболки під замовлення.