Одежда имеет значение

Трикотажні теніски-поло - одяг з тонкого трикотажу з рукавами вище ліктя і комірцем, який стандартно застібається на три гудзики. Теніску поло можуть носити абсолютно всі: спортсмени, бізнесмени; як солідні чоловіки, так і романтичні жінки.

Завдяки стримано-елегантному крою, цей вид одягу доречний практично в будь-якій ситуації. Ненав'язливі теніски поло можна запросто одягати як на роботу в офіс, так і на відпочинок на природі.

Поло користується популярністю не тільки серед спортсменок. Багато дівчат віддають перевагу даному виду одягу завдяки комфорту і універсальності. Окрім тенісок-поло наша компанія виробляє і реалізує такі вироби: промо-одяг, корпоративний одяг, спецодяг та текстильні сувеніри.

Теніски поло можуть бути виготовлені в  класичному дизайні чи в спеціально розроблених рішеннях, наприклад, для споживчого ринку, рекламних промо-кампанії або корпоративних клієнтів. Так само наша компанія пропонує нанесення логотипів шовкодруком, сублімації печаткою, термоперенос і комп'ютерну вишивку.

В асортименті нашої компанії є такі вироби як: фартухи, куртки, теніски поло з коротким і довгим рукавом, блузи, сорочки, напівкомбінезони, куртки, бандани.